ВАШИНГТОН — Втори републиканец от Камарата на представителите заяви, че ще

...
ВАШИНГТОН — Втори републиканец от Камарата на представителите заяви, че ще
Коментари Харесай

Вторият републиканец подкрепя усилията за сваляне на председателя Майк Джонсън от власт

ВАШИНГТОН — Втори републиканец от Камарата на представителите съобщи, че ще поддържа напъните за премахване на ръководителя Майк Джонсън от власт поради ръководството му на задгранична помощ за Украйна и други Съюзници на Съединени американски щати.

Rep. Томас Маси от Кентъки, който е член на Комитета по разпоредбите на Джонсън, сподели, че е уведомил представителя непосредствено на закрито съвещание на републиканците в Камарата на представителите във вторник, че той е съ-спонсор на резолюция, препоръчана от крайнодесния представител Марджъри Тейлър Greene, R-Ga., с цел да в профил Johnson, R-La., от най-високия пост.

" Той би трябвало авансово да разгласи оставката си (както Boehner направи), с цел да можем да изберем нов ръководител, без въобще да е без представител на Републиканската партия “, написа Маси на X, имайки поради някогашния ръководител на Републиканската партия Джон Бойнър, който подаде оставка по средата на мандата си през 2015 година, до момента в който се сблъсква с сходен закостенял протест о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР